) 072 574 42 40

) 06 53 379 860

Laatste Nieuws

Wist u Dat...

Wij ook uw meubelen, binnendeuren, deurtjes van uw dressoir, luidsprekerboxen, en andere items voor u kunnen spuiten in elke gewenste kleur. En dat de lak die wij er op spuiten duurzamer en harder is dan verf en spuitbussen van de bouwmarkt?

 

Autoschade Herstel

Al ruim 30 jaar hebben we ervaring in het taxeren en herstellen van schades aan auto’s, motoren, campers, scooters en bedrijfsautos. Niet alleen wordt uw schade volledig onzichtbaar hersteld met de hoogste kwaliteit, maar ook het proces met de schade-expert wordt voor u afgehandeld.

Natuurlijk is er ook tijdelijk vervoer beschikbaar mocht dat nodig zijn. Uw schade is onze zorg!

 

Uitdeuken zonder spuiten

In het hedendaagse drukke verkeer is een kleine deukje in de vorm van parkeerschade zo opgelopen. In de meeste gevallen hoeft u daar tegenwoordig niet meer een deel van de auto te spuiten. We kunnen vrij snel voor u bepalen of de deuk er uit te halen is met “uitdeuken zonder spuiten”.  Kom gerust langs dan kijken we wat er mogelijk is.

 

Oldtimer restauratie

Ruim 30 jaar geleden behoorden we tot één van de eersten die de oude fiat 500-tjes vanuit italie haalden en compleet restaureerden. Nu 30 jaar later zijn we met een schat aan ervaring nog steeds het juiste adres om uw oldtimer weer nieuw leven in te blazen. Of het nu een oude alfa spider is, een lancia beta, een klassieke alfetta of wellicht ook uw oude klassieke scooter… Wij herstellen hem in de oude glorie.

 

Speciaal spuitwerk

Naast voertuigen kunnen we natuurlijk ook uw keukenkastjes of meubels spuiten. Maar denk ook aan uw smeedijzeren hekwerk. Zolang het past in onze cabine, zorgen wij voor een perfect resultaat in de kleur die u wenst. 

 

           

 
 
 
 

Copyright by Autoschadebedrijf Fabris